Mustafa Ceceli, Batmanlilari Costurdu

Ünlü sanatçi Mustafa Ceceli, pandemi nedeniyle ara verdigi konserlerine basladi. Ceceli, Batmanlilarla bulusurken, seyircilerin coskulu alkislariyla konserini tamamladi.

Mustafa Ceceli, Batmanlilari Costurdu


Mustafa Ceceli, kendi sarkilarindan olusan genis repertuariyla pandemi nedeniyle ara verdigi konserlerine yeniden basladi.

Bu aksam Batman’da seyircisiyle bulusan Ceceli, “Batmane Batman” ve “Oy Naze” isimli Kürtçe sarkilari da seslendirerek Batman’daki hayranlarindan tam not aldi. Sahne öncesi açiklama yapan Ceceli, Mart’in ortasinda Istanbul’da kar, kis, kiyamet oldugunu söyledi.

Ayni zamanda Batman’da da ciddi bir hava muhalefeti oldugunu belirten Ceceli, “Bütün uçaklar iptal oldu. Normalde etkinligimiz birkaç hafta önce olacakti. Ama dedik ki, Batmanlilarla muhtesem bir atmosferde bulusalim. Belki 5-6 yil oldu buraya gelmedim. Daha önce stadyumda konser vermistim. Bu aksam da çok güzel sarkilar söyleyecegiz. Bir aydir rekorlar kiran Salincak’i, Bedel’i söyleyecegiz. Oynayacagiz, eglenecegiz, güzel sürprizlerim var. Batmane Batmane okuyacagim. Bu aksam onu çalistim. Gençleri bekletmeden tam saatinde sahnede olacagiz” dedi.



Seyircinin yogun ilgi gösterdigi konserde Mustafa Ceceli’yi izlemeye gelenler, coskulu alkislarla sarkilarina eslik etti. Sanatçi, konser sonunda uzun süre alkislandi.
Kaynak: İHA