Kozan'da Murat Kekilli Konserine Yogun Ilgi

Adana bu yil 10. su düzenlenen Türkiye’nin tek sokak karnavali olan Portakal Çiçegi Karnavali’nin Kozan ayaginda tarihi çarsida bir araya gelen binlerce kisi Murat Kekilli konseri ile costu.

Kozan'da Murat Kekilli Konserine Yogun Ilgi
Kozan’da Portakal Çiçegi Karnavali ilk gününde binlerce kisi karnaval alanina akin etti. Aksam düzenlenen Murat Kekilli halk konserine yüzlerce kisi katildi.

Sahnede evlenme tekliflerinin damga vurdugu gece de Murat Kekilli’nin Sanatçi Bülent Ersoy’u taklidinde “Rahmetli Bülent Ersoy Kara gözlüm sarkisini böyle söyle söylerdi” demesi üzerine Kekilli “çok özür diliyorum” diyerek sahnesine devam etti. Yeni albüm sarkilarini hayranlari ile birlikte söyleyen Murat Kekilli’nin performansi hayranlarindan tam not aldi.

“Anne Kekilli oglunu en önde izledi”

Murat Kekilli konserine annesi Sidika Kekilli ve ablasinin en ön sirada izlemesi dikkat çekti.

“Kekilli’den Bülent Ersoy gafi”

Kendi parçalarini okurken Rahmetli Baris Manço, Müslüm Gürses’i de anan Kekilli’nin “Karagözlüm” parçasini farkli seslerde seslendirme yaparken “rahmetli Bülent Ersoy demesi” üzerine özür diliyorum diyerek sahnesine devam etti.

Sanatçiyi ilçede agirlayan Kozan Belediye Baskani Kazim Özgan çiçek ve Kozan yöresel lezzet sepetinden sanatçiya takdim ederek tesekkür etti.

Coskulu konsere çevre illerden de yogun katilim oldu. Konserde Mustafa- Gamze ve Mustafa-Simge çiftleri de sahnede evlilik teklifi ederek konserde renkli anlar yasanmasina sebep oldu.

Murat Kekilli yeni albümü sarkilarini hayranlari le birlikte okurken hayranlari sanatçi Kekilli’nin sarkilarini eslik etti.
Kaynak: İHA