Tasköprü YEG'den 19 Mayis Gezisi

Ulusal Kirsal Olusturma çalismalari kapsaminda Kastamonu Tasköprü Yerel Eylem Grubu(YEG) Dernegi, Samsun 19 Mayis Belediye Baskani Osman Topaloglu’nu makaminda ziyaret etti.

Tasköprü YEG'den 19 Mayis Gezisi
Ziyarette açiklamalarda bulunan 19 Mayis Belediye Baskani Osman Topaloglu, “Tasköprü Yerel Eylem Grubu Dernegi ile ilçemizin tarihi, tarim ve turizmi ayrica LEADER yaklasimin gelecegi ve IPARD III programi konularinda istisarelerde bulunduk. Ondokuzmayis Yerel Eylem Grubu Dernegimiz ile Tasköprü Yerel Eylem Grubu Dernegi arasin da olusturulan iyi iliskilerin ve is birliklerinin devam etmesi iki ilçe içinde verimli çalismalar ortaya çikarabilir. Kendilerine çalismalarinda basarilar dilerim” dedi.

Ziyarete Tasköprü YEG Yönetim Kurulu Baskani Ceyhun Çorbaci, Yönetim Kurulu Üyesi Abdullah Eligüzeloglu, Dernek Müdürü Selçuk Oguz, Dernek Uzmani Kübra Köskeroglu ve Ondokuzmayis Yerel Eylem Grubu Dernegi (OMYEGDER) katildi.

Ziyaret sonrasi Tasköprü YEG, OMYEGDER esliginde, 19 Mayis ilçesi salep ve tibbi aromatik bitki uygulama tarlalarinda incelmelerde bulundu. Kizilirmak Deltasi Kus Cenneti ve 19 Mayis sahili gezisi sonrasi, 19 Mayis Halk Egitimi Merkezi Müdürlügünce yönetici, egitici, çalisan ve kursiyerlerin emekleriyle tamamlanan Geri Dönüsüm Kütüphanesi ziyaret edildi.
Kaynak: İHA