Karatay'da 'Aile-Egitimci Bulusmalari' Devam Ediyor

Konya’nin merkez Karatay Ilçe Belediyesi, Karatay Kent Konseyi ve Karatay Kent Konseyi Kadin Meclisi isbirligiyle organize edilen “Aile-Egitimci Bulusmalari” devam ediyor.

Karatay'da 'Aile-Egitimci Bulusmalari' Devam Ediyor
Karatay Belediyesi Aziziye Kültür Merkezi’nde gerçeklestirilen bulusmalarin bu haftaki konugu Uzman Özge Selçuk Bozkurttu. Programa Karatay Belediyesi Karatay Kent Konseyi Baskani Abdurrahim Arslan, Karatay Kent Konseyi Kadin Meclisi Baskani Fazilet Koçyigit ve Karatay Kent Konseyi yönetim kurulunun yani sira çok sayida vatandas katildi.

“Çocugu Hayata Hazirlamak” konu basligiyla bilgi ve birikimlerini katilimcilarla paylasan Uzman Özge Selçuk Bozkurt, çocugun hayata hazirlanmasi konusunda önerilerde bulundu.

“Çocuklarin temel gereksinimi sevgidir”

Saglikli bir neslin yetismesine katki saglayan Karatay Belediyesine ve Karatay Kent Konseyi Kadin Meclisi’ne tesekkür eden Özge Selçuk Bozkurt sunlari söyledi, “Mükemmel çocuklar degil, her seyden önce merhametli çocuklar yetistirin. Agaçlari ezmeyen, çiçeklere zarar vermeyen ve sevgiyi hissetmeyi en önemlisi de bunu hissettirmeyi bilen çocuklar yetistirin. Ebeveynlerin çocuklari için yapabilecegi en önemli sey belki de çocuklarinin kendilerini tanimalarini saglayarak, onlarin hedef belirleme, zaman yönetimi, takim oyunu gibi konularda gelismelerini saglamaktir. Bütün çocuklarin en temel gereksinimleri sevgi, dikkat ve özen gösterilmesidir” dedi.

Öte yandan; Karatay Belediyesi, Karatay Kent Konseyi ve Karatay Kent Konseyi Kadin Meclisi isbirligiyle organize edilen “Aile-Egitimci Bulusmalarinin" son programi, Prof. Dr. Belma Tugrul tarafindan “Çocugu Oyunlarla Güçlendiren Ebeveyn” basligiyla gerçeklestirilecek.
Kaynak: İHA