ÇOMÜ'lü Ögrencilerden Anlamli Kampanya

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) ögrencileri, sosyal sorumluluk projeleri kapsaminda merkez ilçede bulunan 2 ortaokulun kütüphanesinin iyilestirilmesi için binin üzerinde kitap bagisi topladi.

ÇOMÜ'lü Ögrencilerden Anlamli Kampanya
Çanakkale’nin Merkez ilçesine bagli Kumkale Ortaokulu ve Akçapinar Ortaokulu’nda bulunan kütüphanelerin iyilestirilmesi için gönüllü ögrenciler son hazirliklari tamamladi. ÇOMÜ’lü gençler bir hafta içerisinde 2 farkli kütüphaneyi iyilestirmeyi hedefliyor.

2 Mart Çarsamba günü ÇOMÜ Terzioglu Yerleskesi Troia Kültür Merkezi’nde ‘2 kitap, 1 bilet’ adli sinema etkinligi ile toplanan kitaplar, sosyal sorumluluk faaliyetlerini üstlenen Doç. Dr. Hicran Özlem Ilgin’in koordinatörlügünde paketlendi. Sinema etkinligi, Çanakkale halkindan da büyük ilgi gördü. Etkinlik kapsaminda ortaokul seviyesine uygun bini askin kitap bagisi yapildi.

Gönüllü ögrenciler ve üniversitenin akademik personellerinden olusan ekip; 24 Mart Persembe günü Kumkale Ortaokulu’ndaki ögrencilere, 25 Mart Cuma günü ise Akçapinar Ortaokulu’nda egitim gören çocuklara kütüphanelerini teslim etmeyi hedefliyor.
Kaynak: İHA