Tekirdag'da 300 Bin Fidan Toprakla Bulusturuldu

Tekirdag’da 21 Mart Orman Haftasi kapsaminda düzenlenen etkinlikte 300 bin fidan toprakla bulusturuldu. Fidan dikim törenine katilan Vali Aziz Yildirim, "Nevruzu biz de böyle kutluyoruz" dedi.

Tekirdag'da 300 Bin Fidan Toprakla Bulusturuldu
21 Mart Orman Haftasi kapsaminda fidan dikme etkinligi düzenlenerek, protokol üyeleri ile birlikte yüzlerce ögrenci fidan dikti. Il genelinde 2 bin dönüm alanda yaklasik 300 bin fidan dikildi.

Fidan dikme etkinligine katilan Tekirdag Valisi Aziz Yildirim, “Nevruzu biz de böyle kutluyoruz. Arkadaslarimiz programdan sonra da dikme isine devam edecekler. Yaklasik 2 bin dönüm alanda Tekirdag’da 300 bin fidani toprakla bulusturuyoruz. Insallah bizden sonraki nesiller çok daha iyi görecekler ki Tekirdag’in orman alanlari çok daha genislemis, daha yesil bir Tekirdag ile karsilasacaklar. Insallah daha temiz, daha güzel bir havasi olan bir ortamda yasayacaklar” dedi.

Etkinlige ayrica Süleymanpasa Kaymakami Harun Kaya, Il Emniyet Müdürü Mehmet Hakan Findik, Il Jandarma Komutani Osman Kiliç, Tarim ve Orman Il Müdürü Oktay Öcal, Orman Isletme Müdürü Ali Sen, diger kurum müdürleri ve çok sayida ögrenci ve ögretmen katildi.

Kaynak: İHA