Ercis'te Fidan Dikimi

Van’in Ercis ilçesinde 21 Mart Dünya Ormancilik Günü ve Orman Haftasi dolayisiyla fidan dikimi yapildi.

Ercis'te Fidan Dikimi
Alkanat Mahallesi’ndeki Alparslan Türkes Ilk ve Ortaokulu bahçesinde düzenlenen fidan dikimine Ercis Kaymakami ve Belediye Baskan Vekili Nuri Mehmetbeyoglu, Cumhuriyet Bassavcisi Suat Aslan, Ilçe Jandarma Komutani Mehmet Demir, Ilçe Emniyet Müdürü Süleyman Trak, AK Parti Ilçe Baskani Izzet Albayrak, MHP Ilçe Baskani Fatih Köroglu ve bazi kurum amirleri katildi.

Program kapsaminda Alparslan Türkes Ilk ve Ortaokulundaki ögrencilerle de hos sohbetler eden Mehmetbeyoglu, daha sonra Ercis Kaymakamlik binasi önünde vatandaslara fidan dagitti

Burada konusma yapan Kaymakam Mehmetbeyoglu, “21 Mart Dünya Ormancilik Günü’nde arkadaslarla birlikte Ercis’imizi daha yesil yapmak için fidanlarimizi toprakla bulusturmanin mutlulugunu yasiyoruz. Bizim en büyük hedefimiz, en büyük idealimiz yesil Ercis’in bize birakilan mirasini gelecek kusaklara tasiyabilmek. Bu yil ‘Gelecege Nefes’ programi kapsaminda Ercis’imizi ve Van’imizi en fazla agaç dikilen, yesilin en fazla yasandigi memleket yapmak istiyoruz. Bu programda emegi geçen basta Orman Isletmeleri Müdürlügü çalisanlarina, Ilçe Milli Egitim Müdürlügü çalisanlarina tesekkür ediyorum” dedi.

Kaynak: İHA