Bir Günlügüne Jandarma Oldular, Hayallerini Gerçeklestirdiler

Trabzon’da 21 Mart Dünya Down Sendromu Farkindalik Günü münasebetiyle 4 Downlu genç, Yomra Ilçe Jandarma Komutanliginda jandarma kiyafeti giyerek hayallerini gerçeklestirdiler.

Bir Günlügüne Jandarma Oldular, Hayallerini Gerçeklestirdiler
Dünya Down Sendromu Farkindalik Günü münasebetiyle Yomra Ilçe Jandarma Komutanligina aileleri ile gelen 4 genç, burada Yomra Ilçe Jandarma Komutani Kidemli Basçavus Hasan Zeki Uzunöz tarafindan karsilanirken, Uzunöz kendilerine çesitli hediyeler verdi.

Burada bir süre sohbet eden gençler daha sonra jandarma kiyafeti giyerek jandarma araçlariyla sehir turu attilar.

Organizasyonu gerçeklestiren AK Parti Yomra Ilçe Baskani Aldulkadir Özdemir, 4 gencin hayallerini gerçeklestirmenin mutlulugunu yasadiklarini belirterek, “Dünya Down Sendromu Farkindalik Günü münasebetiyle 4 gencimizin askerlik hayallerini gerçeklestirdik. Aileleriyle birlikte önce Kaymakamligi ziyaret ettik. Daha sonra ilçe Jandarma komutanligina geldik. Burada komutanimiz Hasan bey sag olsun bizimle ilgilendi ,gençlerimizi onure ettik. Dolayisiyla bugün hayallerini gerçeklestirdik mutlu oldular. En az biz de onlar kadar heyecanli, duyguluyuz. Güzel de oldu. Onlari mutlu etmissek ne mutlu bize” diye konustu.

Kaynak: İHA