Baskan Çerçi Özel Ögrencilerle Bulustu

Yunusemre Belediye Baskani Dr. Mehmet Çerçi, Down Sendromu Farkindalik Günü sebebiyle Muradiye Engelsiz Yasam Merkezi’nde egitim gören özel ögrencileri ziyaret etti. Özel ögrenciler ile keyifli vakit geçiren ve harmandali oynayan Baskan Çerçi, belediye olarak her daim özel çocuklarin yaninda olduklarini ifade etti.

Baskan Çerçi Özel Ögrencilerle Bulustu
Yunusemre Belediye Baskani Dr. Mehmet Çerçi, Muradiye Engelsiz Yasam Merkezi’nde özel ögrenciler ile bulustu. Ziyarette Baskan Çerçi’ye AK Parti Yunusemre Ilçe Baskani Fatih Katiöz, AK Parti Yunusemre Ilçe Kadin Kollari Baskani Ebru Kaplan ve ilçe yönetimi ile Kültür ve Sosyal Isler Müdürü Ahmet Sak eslik etti. Baskan Çerçi, Yunusemre Ilçe Halk Egitim Merkezi Müdürlügü’nden uzman ögretmenler esliginde farkli alanlarda egitim gören ögrenciler ile sohbet etti.

Ögrenciler ile birlikte harmandali oynayan Baskan Çerçi, “Merkezimizde evlatlarimizin gelisimlerine katki sunuyor, keyifli vakit geçirmelerini sagliyoruz. Onlar bizim bas tacimiz. Engellilerimize sahip çikmak, toplumsal yasama adapte olmalarini saglamak, hayatlarini kolaylastirmak herkesin sorumlulugudur. Bizler imkanlarimiz dahilinde her daim onlarin yanindayiz. Gerçek Dostlar kromozom saymaz. Onlarin samimiyetlerinin sevgilerinin ve dünyaya kattiklari +1 güzelliklerin farkindayiz. Degerli özel çocuklarimizin yüzündeki gülümseme hiç eksik olmasin.” dedi.

Kaynak: İHA