Balikesir'de 186 Sahsa Huzur Operasyonu

Balikesir’de polis ve jandarma ekiplerinin son 1 hafta içinde yaptiklari asayis uygulamalarinda çesitli suçlardan aranan 186 sahis gözaltina alinirken, adli makamlara sevk edilen 55 sahis tutuklandi.

Balikesir'de 186 Sahsa Huzur Operasyonu
Balikesir Il Emniyet Müdürlügü Asayis Sube Müdürlügü ekipleri genel güvenligi ve asayisi saglamak amaciyla Altieylül, Karesi, Ayvalik, Bandirma, Bigadiç, Burhaniye, Edremit, Erdek, Gömeç, Gönen, Havran, Savastepe, Sindirgi ve Susurluk Ilçelerinde son 1 haftada yapilan çalismalarda çesitli suçlardan aranan 167 sahis gözaltina alinirken, adli makamlara sevk edilen 55 sahis tutuklandi. Yapilan aramalarda; 23 adet ruhsatsiz tabanca ve bu tabancalara ait 229 adet fisek, 11 adet ruhsatsiz tüfek ve bu tüfeklere ait 38 adet kartus ve 7 adet kurusiki tabanca ele geçirildi.

Balikesir Il Jandarma Komutanligi ekipleri genel güvenligi ve asayisi saglamak amaciyla Altieylül, Ayvalik, Bandirma, Bigadiç, Burhaniye, Edremit, Erdek, Karesi, Kepsut, Marmara, Savastepe ve Susurluk ilçelerinde yapilan çalismalarda ve yapilan yol aramalarinda; çesitli suçlardan aranan 19 sahis gözaltina alindi.
Kaynak: İHA