AK Gençler, Down Sendromlu Çocuklarla Bulustu

AK Parti Karabük Il Gençlik Kollari teskilati, ‘21 Mart Dünya Down Sendromu Farkindalik Günü’ dolayisiyla düzenledigi etkinlikte down sendromlu çocuklarla bir araya geldi.

AK Gençler, Down Sendromlu Çocuklarla Bulustu
Sosyal sorumluluk projeleriyle, her geçen gün yaptigi farkli etkinliklerle ilgi odagi olan AK Parti Karabük Il Gençlik Kollari teskilati faaliyetlerine hiz kesmeden devam ediyor. ‘21 Mart Dünya Down Sendromu Farkindalik Günü dolayisiyla ‘Kardeslik Bulusmasi’ etkinliginde down sendromlu çocuklarla bir araya gelen AK gençler, oyunlar oynayarak hediyeler verdi.

Down Sendromunun hastalik degil, bir farklilik oldugunu ifade eden AK Parti Karabük Il Gençlik Kollari Baskani Nurullah Çelik düzenledikleri etkinlik ile ilgili degerlendirmelerde bulundu. Çelik, “21 Mart Dünya Down Sendromu Farkindalik Günü’ne özel olarak düzenledigimiz etkinligimizde down sendromlu kardeslerimizle bir araya geldik. Onlar, bizim hayatimiza deger katan özel çocuklarimiz. Iyi ki varlar. Sevgi dolu kalpleri ve ön yargilari kiran azimleri ile hayatimiza +1’den çok daha fazlasini kattiklari için minnettariz” ifadelerini kullandi.

Engelleri birlikte astiklarini kaydeden Çelik, “Gönlünde engel olmayan, her türlü engeli asma azim ve kararliligi tasiyan hemserilerimizin dün oldugu gibi bugün de yarin da yaninda, hizmetinde ve emrindeyiz” dedi.

Kaynak: İHA