Otel Odasinda Ölü Bulunan 17 Yasindaki Nuray'in Cenazesi Alindi, Teyze Gözyaslarina Boguldu

Antalya’da otel odasinda süpheli bir sekilde ölü bulunan 17 yasindaki yegeninin cenazesini morgdan teslim almak için gelen teyze, oturdugu banktan kalkamadi. Gözyaslarina bogulan ve güçlükle ayakta duran kadini esi teselli etti.

Otel Odasinda Ölü Bulunan 17 Yasindaki Nuray'in Cenazesi Alindi, Teyze Gözyaslarina Boguldu
Olay, saat 15.30 siralarinda Muratpasa ilçesi Tahilpazari Mahallesi Adnan Menderes Bulvari üzerinde bulunan otelde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Nuray D.’nin (17) odasini temizlemek için giren görevliler, hareketsiz oldugunu gördü. Ihbarla olay yerine sevk edilen saglik ekiplerince yapilan kontrolde genç kizin hayatini kaybettigi belirlendi.

Bir kisi gözaltina alindigi ögrenildi

Genç kizin cansiz bedeni, savci ve polisin olay yerinde yaptigi incelemenin ardindan otopsi yapilmak üzere Adli Tip Kurumu morguna kaldirildi. Polisin olayla ilgili 1 kisiyi gözaltina aldigi ögrenildi. Öte yandan genç kizin, 18 Ocak 2020 günü annesinin kuzeni olan B.K.’nin cinsel istismarina maruz kaldigini iddia ederek teyzesiyle birlikte polis merkezine giderek sikayetçi oldugu ögrenildi.

Teyze gözyaslarina boguldu

Sabah saatlerinde cenazeyi almak için morga teyze Nur Çevik ve esi Bayram Ali Çevik geldi. Cenaze islemlerim ardindan aileye teslim edildi. Teyze Nur Çevik ise oturdugu banktan kalkamayarak gözyaslarina boguldu. Acili kadini esi güçlükle sakinlestirdi. Kadinin esinin kollarinda, “Alamadim seni onun elinden” demesi ise dikkat çekti. Cenazenin islemlerinin ardindan Konya Beysehir Hüyük kasabasinda topraga verilecegi ögrenildi.
Kaynak: İHA