Mimar Sinan'da Çalismalar Devam Ediyor

Kocaeli Büyüksehir Belediyesi tarafindan bakim ve onarimi yapilan Izmit Mimar Sinan Üst Geçidinde yenilenen kisim vatandaslarin kullanimina açildi.

Mimar Sinan'da Çalismalar Devam Ediyor
D-100 Karayolunun Izmit geçisi üzerinde bulunan ve sehrin sembollerinden biri haline gelen Mimar Sinan Üst Geçidinde, Kocaeli Büyüksehir Belediyesi ekipleri tarafindan kaplama sökümü ve zemine çelik sac montaji yapiliyor. Bu kapsaminda, üst geçidin bati tarafindan yapilan zemin yenileme çalismasi tamamlanarak vatandaslarin hizmetine sunuldu. Çalismalar üst geçidin dogu tarafinda devam ediyor.

Kaymaz kauçuk serildi

Üst geçitteki çalismalar dahilinde sac kaplama ve boyama islemi tamamlanan kisimda zemine kaymaz kauçuk malzeme serimi yapilarak yaya kullanimina açildi. 2009 yilinda insa edilen üst geçitte kumlama ve paslanmaz koruyucu boya islemi ile yapisal bozukluklar giderilirken, yaya kullanimina kapatilan dogu tarafinda çalismalara baslandi. Üst geçidin kalan kisimlarinin da yenilenmesini kisa sürede bitirmeyi hedefleyen büyüksehir ekipleri, daha sonra zemini asfaltlayarak çalismalari tamamlayacak.
Kaynak: İHA