Koçaslan'da Görev Degisimi

Uzun yillar bankacilik, metal üretim, lojistik, akaryakit sektörlerinde yöneticilik yapan Ersel Iscan, Lokman Koçaslan Otomotiv’in Genel Müdürü olarak görev atandi.

Koçaslan'da Görev Degisimi
Bursa, Balikesir, Eskisehir ve Izmir olmak üzere 4 farkli bölgede hizmet veren Lokman Koçaslan Otomotiv’in yeni genel müdürü Ersel Iscan oldu. Iscan, "2016 yilindan itibaren kamyon, otobüs ve hafif ticari araçlarda dünyanin önde gelen firmalarindan olan MAN markasinin bayiligini yapan Lokman Koçaslan Otomotiv’in çalisma ilkeleri ve yaptigi isleri hep dogru buldum. Çalisma arkadaslarim ile adil ve açik bir iletisim benim için önemlidir. Ekip içi iletisime ve çözüm odakli tartismalari desteklerim. Saygi ve samimiyet ve disiplin her basarinin temel tasidir diye düsünürüm. Odagim insandir, rütbeler sonra gelir” dedi.

Yeni pozisyonu ile ilgili yol haritasindan bahseden Iscan, “Bu görev Yönetim Kurulu tarafindan bana teklif edildiginde çok mutlu oldum. Lokman Koçaslan Otomotiv’ in birçok çalisani ile isimiz geregi tanisiyordum. Çalisan kalitesi, motivasyonu, ekip ruhu, beni her zaman etkilemisti. Böyle bir ekibin parçasi olmak ve her yeni basariya imza atacak olmak çok keyifli bir duygu. Bu hedefe uygun olarak hem mevcut islerimizi optimum seviyede verimli kilmak, hem de yeni firsatlara hazirlikli olmak bizim için çok önemli. Dijitallesen dünyada sirketimizi de bu sürece hazirlamak ve bu konuda öncü sirketlerden biri olmak hem benim, hem de her çalisanimizin hedefi olmus durumda” diye konustu.

Orta ve uzun vadede, bünyesinde ulusal ve uluslararasi markalarin bulundugu sirketlerinin öncelliginin, temsil ettigi markalar içerisindeki ’En basarili bayi’ kademesine çikarmak oldugunu ifade eden Iscan, "Gerek satis, gerekse satis sonrasi hizmetlerinde hem müsterilerinin hem de markalarin en mutlu oldugu bayi olmak önemlidir. Bu hedefimiz için maksimum müsteri memnuniyetini temel alarak emin adimlarla yolumuza devam edecegiz" ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA