Isparta'da Uyusturucu Ticaretine Polis Baskini

Isparta’da Narkotik Suçlarla Mücadele ekiplerinin bir araca yaptigi uyusturucu operasyonu, güvenlik kameralarina yansidi.

Isparta'da Uyusturucu Ticaretine Polis Baskini
Olay, Isparta Yedisehitler Mahallesi 2924 sokakta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Narkotik ekipleri tarafindan bir süredir takip edilen bir sahis otomobiliyle bir ögrenci yurdunun önünde durdu ve araç içinde uyusturucu ticareti yaptiklari sirada Narkotik polisleri tarafindan baskina ugradi. Polisin ’dur’ ihtarina uymayan sahis otomobiliyle kaçmaya basladi.

Polis ekipleri kaçan araci bir süre kovaladi. Kaçan gri renkli otomobilin önü polis tarafindan kesilerek durduruldu. Bunun üzerine otomobil sürücüsü araçtan inerek yaya olarak kaçmaya devam etti. Polis ekipleri yaya olarak kaçan sahsi kisa sürede yakaladi. Bu anlar güvenlik kameralarina saniye saniye yansidi. Olayla ilgili 4 süpheli sahis polis tarafindan gözaltina alindi ve yakalanan sahislar haklarinda adli islem baslatildigi bildirildi.

Olaya tanik olan bir vatandas, ‘’Odamda oturuyordum birden fren sesi geldi sesi duyunca cama çiktim baktim. 2 tane aracin bir aracin önünü kestigini gördüm. Önü kesilen araçtan bir kisi inip sokagin diger ucuna kostu basta kavga var sandim. Sonradan ögrendim ki uyusturucu saticilariymis polisler derdest edip karakola götürdüler’’ dedi.

Tanik olan bir baska vatandas ise, ‘’Çarsidan islerimi halledip kaldigim yere geldigimde mahallede gördüm. Baktigimda aracin önü kesilmis kolluk güçleri adamin birini götürüyorlardi akabinde araca binip ayrildilar’’ diye konustu.

Olayla ilgili sorusturmanin sürdügü bildirildi.

Kaynak: İHA