Ürgüp'te Ücretsiz Deneme Sinavi Yapildi

Ürgüp Belediyesi tarafindan Ilçe Milli Egitim Müdürlügü is birligi ile ilçe genelinde egitim gören 8. Siniflara LGS deneme sinavi, 12. Siniflara da TYT deneme sinavi yapildi.

Ürgüp'te Ücretsiz Deneme Sinavi Yapildi


Ürgüp ve Köylerindeki ortaokullarda ve Ilçedeki 6 lisede yapilan ödüllü deneme sinavi bugün yapildi. Ürgüp Belediye Baskani Mehmet Aktürk Atatürk orta okulundaki LGS deneme sinavina katilarak ögrencilerin sinav heyecanina ortak oldu. Tüm Ögrencilere hem ödüllü deneme sinavinda hem de LGS, TYT ve AYT’ de basarilar dileyen Ürgüp Belediye Baskani Mehmet Aktürk, Ögrencilere sonuca degil sinava odaklanmalari tavsiyesinde bulunarak kendilerine güvenmelerini sinavin sonucu ne olursa olsun tüm gençlerin çok degerli oldugunu söyledi.

Sinavin düzenlenmesinde destekleri nedeniyle Ürgüp Kaymakamligi’na, Ilçe Milli Egitim Müdürlügü’ne ve tüm okullarin Ögretmen ve Idarecilerine tesekkür ettiginin altini çizen Baskan Aktürk, “Geçmis yillarda oldugu gibi bu yilda bizlerden desteklerini esirgemeyen basta Berkay Yayinlari olmak üzere Isler Yayin Grup - BES Yayinlarina tesekkür ediyorum” dedi.

Bugün yapilan sinav sonuçlarina göre okul siralamasi ve ilçe siralamasi olusacak, dereceye giren ögrencilere çesitli hediyeler verilecek.
Kaynak: İHA