Sanliurfa'da ''Joker'' Operasyonu

Sanliurfa’nin Akçakale ilçesinde baskasinin yerine SRC Belgesi Sinavina giren ve buna aracilik eden sahislara yönelik düzenlenen operasyonda gözaltina alinan 15 zanlidan 3’ü tutuklandi.

Sanliurfa'da ''Joker'' Operasyonu
Edinilen bilgiye göre, Akçakale Kaçakçilik ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Grup Amirligi ekipleri, 26 Subat’ta düzenlenen SRC Belgesi sinavina girmesi gereken adaylarin yerine joker olarak tabir edilen 6 sahsin girdigini tespit etti. Gözaltina alinan sahislar emniyete götürülürken devam eden çalismalarda olayla baglantilari oldugu tespit edilen ve aralarinda sürücü kursu sahibi ile kurs çalisanlarinin da bulundugu 9 süpheli daha gözaltina alindi.

Toplam 15 süpheli hakkinda adli islem yapilarak, adliyeye sevk edilen zanlilardan 3’ü tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Olayla ilgili gerçeklestirilen aramalarda sahte kimlik belgeleri ile sinava giris belgeleri ele geçirildi.
Kaynak: İHA