Isparta'da Okullar 1 Gün Tatil Edildi

Isparta Valiligi, kar yagisinin etkili olmasi sebebiyle il genelinde egitime 1 gün süreyle ara verildigi duyuruldu. Ayrica açiklamada kamu kurum ve kuruluslarinda çalisan engelliler ile hamile personelin idari izinli sayilacagi bildirildi.



Valilik tarafindan yapilan açiklamada, Isparta genelinde ögleden sonra baslayan kar yagisinin yarin sabah saatlerine kadar devam edecegi ve sicakliklarin eksi derecelere düsecegi yönünde yapilan meteorolojik uyarilara dikkat çekildi. Bu çerçevede Isparta genelinde 3 Mart 2022 Persembe günü Millî Egitim Bakanligina bagli tüm kademe okullar, özel anaokullari, özel egitim ve rehabilitasyon merkezleri, muhtelif kurslar, özel ögretim kurslari, kisisel gelisim kurslari, özel motorlu tasitlar sürücü kurslari (MTSK) uygulama egitimleri, özel is makinalari ve operatörlük kurslari, uygulama egitimleri, Halk Egitim Merkezlerinde devam eden kurslar, okullarda devam eden destekleme ve yetistirme kurslari faaliyetlerine 1 gün süreyle ara verildigi bildirildi.

Ayrica kamu kurum ve kuruluslarinda çalisan engelliler ile hamile personelin de belirtilen süre içerisinde 1 gün idari izinli sayilacagi bilgisi paylasildi.
Kaynak: İHA