Ercis Belediyesinden Sinema Etkinligi

Van’in Ercis Belediyesi tarafindan ögrencilere yönelik sinema etkinligi düzenlendi.

Ercis Belediyesinden Sinema Etkinligi
Belediye konferans salonunda düzenlenen etkinlige yaklasik 200 ögrenci katildi.

Burada konusan Ercis Kaymakami ve Belediye Baskan Vekili Nuri Mehmetbeyoglu, Ercis Belediyesi olarak toplumun bütün kesimlerine ulasabilmek ve sinemayla bulusturmayi hedeflediklerini belirterek, “Bu programin hazirlanmasinda emegi geçen belediye çalisani arkadaslarima ve kiymetli ögretmen arkadaslarima, yönetici arkadaslarima ve sevgili ögrencilerimiz hepiniz hos geldiniz” dedi.

Yahya Kemal Bayatli Ortaokulu ögrencilerinden Nisa Poyrazoglu da, düzenlenen sinema etkinligi için belediyeye geldiklerini belirterek, “Burada çok keyifli anlar geçirdik. Kaymakamimiza çok tesekkür ediyorum. Onun düzenledigi etkinlik sayesinde çok keyifli zaman geçirdim. Bugünüm çok güzel geçti. Her sey için çok tesekkür ediyorum” ifadelerini kullandi.

Ögrencilerden Heval Hezer ise sinema etkinligine geldigini belirterek, “Etkinlik çok güzeldi. Kek ve meyve suyu ikram ettiler. Emegi geçenlere tesekkür ederim” diye konustu.

Ögrencilerden Sevin Çelik de, ilk defa sinemaya geldigini söyleyerek, “Çok eglendik. Tekrarlanmasini diliyorum. Kaymakam beyle birlikte sinema izledik. Ikramda bulundular. Çok tesekkür ediyorum” seklinde konustu.

Çesitli ikramlarin da yapildigi sinema etkinliginin ardindan ögrenciler okullarina döndü.
Kaynak: İHA