Edremit Belediye Meclisi Toplandi

Balikesir’in Edremit Belediye Meclisi Mart ayi olagan meclis toplantisi yapildi. Belediye Baskani Selman Hasan Arslan baskanliginda yapilan toplantida 32 gündem maddesi görüsülerek karara baglandi.

Edremit Belediye Meclisi Toplandi
Edremit Belediye Baskani Selman Hasan Arslan baskanliginda yapilan toplantida 6’si önergelerle gündeme alinan ek gündem olmak üzere toplam 62 madde görüsüldü. Gündem maddelerine geçmeden önce Baskan Arslan, 1966 Edremitspor’un Balikesir Amatör Lig’de sampiyonluga kostugunu belirterek “Insallah bu yil Bölgesel Amatör Lige yükselecegiz. Ardindan hedefimiz 3. Lig’e yükselmek hedefimiz. Tüm kentimiz elbirligi ile Edremitspor’u profesyonel lige tasiyacagiz” dedi.

CHP’li Belediye Meclis Üyesi Nezahat Salon, yaklasan Kadinlar Günü nedeniyle Cumhuriyet döneminde ki basarili kadinlar ile ilgili bir sunum gerçeklestirdi.

Edremit’te tescil edilen yapilarin Mimar Sinan Üniversitesi’nin Bilim Kurulu esliginde “Sokak Saglamlastirma” ve sokaklara estetik ve sanatsal bir deger kazandirmak için Edremit Belediyesi ile ilgili üniversitesi arasinda ortak protokol imzalanmasina, projeden dogacak maliyetlerinde hayirsever is insanlari tarafindan karsilanmasina karar verildi.

Sokak hayvanlari için mama istasyonu kurulmasi ile ilgili konu meclisin ilgili komisyonlarina sevk edildi.

Imar ile ilgili konular Imar Komisyonu’na, diger bazi gündem maddeleri de incelenmek üzere ilgili ihtisas komisyonlarina sevk edildi. Önceki toplantilarda komisyonlara sevk edilen ve komisyonlar tarafindan incelenerek raporu meclise sunulan konularda görüsülerek karara baglandi.

Toplantida toplam 62 gündem maddesi görüsüldü.
Kaynak: İHA