Alt Yapiya 1 Yilda 75 Milyon TL

Kütahya Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlügü, 2021 yilinda 75 milyon liralik alt yapi çalismasi gerçeklestirdi.

Alt Yapiya 1 Yilda 75 Milyon TL
Kütahya Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlügü ekipleri, sehrin farkli noktalarinda alt yapi çalismalarina araliksiz sürdürüyor. Gerek sifir imalat gerekse tamir ve bakim çalismalariyla önümüzdeki 50 yilin alt yapi ihtiyaci ortadan kaldirildi.

2021 yilinda ekipler, 40 bin metre yeni içme suyu hatti, tamir ve bakim çalismasini tamamladi. Yapilan çalismalar 55 milyon 100 bin TL maliyetle gerçeklestirildi.

21 bin 283 metre kanalizasyon hatti çalismasini tamamlayan ekipler, 7 bin 662 metre de yagmur suyu hatti çalismasini bitirdi. Yapilan çalismalar yaklasik 20 milyon TL’ye mal edildi.

Yapilan içme suyu hatti, kanalizasyon ve yagmur suyu hatti çalismalari, 31 mahalle ve 134 sokakta toplam 75 milyon TL maliyetle hayat buldu.
Kaynak: İHA