Yogun Kar Yagisi Devam Ediyor

Düzce’de geçtigimiz gün gece saatlerinden itibaren baslayan kar yagisi siddetli bir sekilde devam ediyor. Kent merkezinde kar kalinligi 20 santimetreye ulasirken, yüksek kesimlerde ise kalinlik 40 santimetreyi geçti.

Yogun Kar Yagisi Devam Ediyor
Meteoroloji Genel Müdürlügü’nden yapilan yogun kar yagisi açiklamasinin ardindan Düzce’de kar yagisi geçtigimiz aksam basladi.

Kent merkezinde tipi seklinde yagan kar, yüksek kesimlerde ise lapa lapa yagmaya devam ediyor. Düzce Belediyesi ve Il Özel Idaresi Karla Mücadele ekipleri yogun bir sekilde yagan kar sebebi ile ana güzergahlarin açik kalmasi için sürekli küreme ve tuzlama çalismalari yapiyor. Etkili olan kar sebebi ile bazi yollarda yokus yukari bazi araçlar çikamazken, herhangi bir olumsuz bir durum olusmamasi için yogun bir çaba sarf ediliyor. Sehrin merkezinde kar kalinligi 20 santimetreye kadar ulasirken, yüksek kesimlerde ise kar kalinligi 40 santimetreye kadar yükseldi. Meteoroloji’den alinan bilgilere göre kar yagisinin önümüzde hafta Çarsamba gününe kadar devam etmesi bekleniyor.
Kaynak: İHA