Baskan Çalimli Güven Tazeledi

Yol-Is Sendikasi Van 1 No’lu Subesinin 12. Olagan Genel Kurulunda 113 oyun 61’ini alan mevcut Baskan M. Salih Çalimli güven tazeledi.

Baskan Çalimli Güven Tazeledi
Elite World Van Hotelde gerçeklestirilen Yol-Is Sendikasi Van 1 No’lu Subesinin 12. Olagan Genel Kuruluna, Türk-Is Genel Mali Sekreteri ve ayni zamanda Türkiye Yol-Is Sendikasi Genel Baskani Ramazan Agar ve genel merkez yöneticileri, STK temsilcileri ve üyeler katildi.

Divan olusumunun ardindan saygi durusu ve Istiklal Marsi’nin okunmasi ile baslayan kurulda konusan Türkiye Yol-Is Sendikasi Genel Baskani Ramazan Agar, çalismalari ile ilgili bilgilendirmelerde bulundu. Özellikle Skala ile ilgili çalismalarinin araliksiz sürdügünü dile getiren Agar, her zaman isçinin, emekçinin yaninda olduklarini söyledi.



Yapilan konusmanin ardindan 113 delegenin oy kullandigi kurulda mevcut Baskan Salih Çalimli 61 oy alirken, baskan adayi Ayhan Aytürk ise 52 oy aldi.

Kurul sonunda bir tesekkür konusmasi yapan Baskan Çalimli, “Bugün genel kurulu yasadik. Bizim muhalefetimiz de arkadasimizdir, kardesimizdir. Ayni çati altinda, ayni teskilatta çalisiyoruz. Bizim onlari dislamamiz, yok saymamiz asla olmaz. Yaklasik 20 yildir bu görevi profesyonel olarak yapmaktayim. Arkadaslarimiza ve temsil ettigimiz insanlara hak ve menfaatlerinin savunulmasi noktasinda yardimci olamaya çalisiyoruz. Bugünkü seçimde isçi, emekçi kazanmis oldu. Ben seçimin tüm üyelerimize, temsil edecegim tüm üyelere hayirli ugurlu olmasini diliyorum. Eskisinden daha fazla is yükümüz artti ama elbirligiyle bu sorunlarin üstesinden gelecegime inaniyorum” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA