Sehidin Adi Kütüphanede Yasayacak

Manisa Valisi Yasar Karadeniz, Sehit Burak Coskun Kütüphanesi açilisini gerçeklestirdikten sonra sehit polis memuru Hikmet Onan’in ailesini ziyaret etti.

Sehidin Adi Kütüphanede Yasayacak
Vali Karadeniz, 18 Mart Sehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferinin 107. yildönümünde Vicdan Karaosmanoglu Ilkokulunda Sehit Piyade Komando Yüzbasi Burak Coskun anisina yaptirilan kütüphanenin açilisini gerçeklestirdi ardindan da Sehit Polis Memuru Hikmet Onan’in ailesini ziyaret etti.

18 Mart Sehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferinin 107. yildönümünde, 2021 yilinda Irak’in kuzeyinde icra edilmekte olan Pençe-Kartal Harekâtinda (Gara Operasyonu) BTÖ mensuplari ile girilen çatismada sehit düsen Piyade Komando Yüzbasi Burak Coskun anisina Vicdan Karaosmanoglu Ilkokulunda yaptirilan kütüphanenin açilisi Vali Yasar Karadeniz, Sehidin Babasi Gülbay Coskun, Annesi Gülten Coskun, Esi Müge Coskun ve protokol üyelerinin katilimiyla gerçeklestirildi.

Açilis kurdelesinin kesilmesi sonrasinda konusan Vali Karadeniz, vatan için canlarini feda eden kahramanlarin aziz hatiralarini yasatmak ve onlarin emanetlerine sahip çikmanin milli bir görev, bir vefa borcu oldugunu belirterek kütüphanenin ögrencilere hayirli olmasini temenni etti.

Vali Karadeniz, sehidin ailesi ve protokol mensuplari daha sonra kütüphaneyi gezdi, Sehit Burak Coskun anisina hazirlanan sunumu izledi.

Sehit polis memuru Hikmet Onan’in ailesine ziyaret

Sehit Piyade Komando Yüzbasi Burak Çoskun Kütüphanesinin açilisi sonrasinda Vali Yasar Karadeniz ve Esi Zehra Karadeniz, 1988 yilinda Mardin Ilinde terör örgülerine yönelik gerçeklestirilen operasyonda sehit olan Polis Memuru Hikmet Onan’in Annesi Sengül Onan’i ziyaret etti.

Ziyarette Vali Yasar Karadeniz ve Esi Zehra Karadeniz’e Il Jandarma Komutani Tuggeneral Selçuk Yildirim, 1. Komando Egitim Tugay Komutani Tuggeneral Sebahattin Kalkan, Il Emniyet Müdürü Ömer Uslusoy, Il Müftüsü Mustafa Soykök, Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürü Feridun Gülgeç eslik etti.

Sehit Polis Memuru Hikmet Onan’in Annesi Sengül Onan ile sohbet eden Vali Karadeniz ve Esi Zehra Karadeniz, devletin her zaman sehit ailelerinin yaninda oldugunu belirtti.

Kaynak: İHA