Ayakkabi Hirsizi Kamerada

Küçükçekmece’de bir kisi, kapisi açik birakilan binaya girerek hirsizlik yapti. 15 çift ayakkabi çalan hirsizin kaçis anlari güvenlik kamerasina yansidi.

Ayakkabi Hirsizi Kamerada


Olay, 15 Mart Sali günü sabah saatlerinde Küçükçekmece Sultan Murat Mahallesi’ndeki 5 katli bir binada yasandi. Edilen bilgiye göre, elinde posetle apartmanin kapisina gelen sahis, bir süre etrafi kolladi. Kimsenin olmadigini fark edince kapinin da açik oldugunu firsat bilerek içeri girdi. Bir süre sonra elindeki posetle disari çikti. Içi dolu posetle disari çikan süpheli sokagi tekrar kontrol ettikten sonra hizla uzaklasti. Ayakkabilarin yerinde olmadigini fark eden bina sakinleri kameralari inceledi. Incelemenin ardindan bir sahsin ayakkabilari çaldigini fark etti. Bunun üzerine polise haber verildi.

Ihbar üzerine Küçükçekmece Ilçe Emniyetine bagli asayis ekipleri kamera incelemesinin ardindan sahsin yakalanmasi için çalisma baslatti.

Sabah saatlerinde disari çiktiginda ayakkabilarin yerinde olmadigini fark eden bina sakini Eren B., “Süpheli sahis binanin önünde birkaç süpheli hareketten sonra etrafi kollayip içeri giriyor. Binadan birçok ayakkabi çalarak uzaklasti. Yaklasik 15 çift çalindi. Bina içinde oturanlar vardi, sahis çok hizli davrandigi için kimse dikkat çekmeden uzaklasti” diye konustu.

(Medeni Topaloglu-IHA)
Kaynak: İHA