Izmir'de Hirsizlara Polis Engeli

Izmir’in Urla ilçesinde polis ekipleri tarafindan, iki ayri evde hirsizlik olayina karsi yürütülen çalismalarda gözaltina alinan 4 süpheliden 2’si tutuklandi. Süphelilerden birisinin birçok suçtan aranmasi oldugu için tutuklandigi ögrenildi.

Izmir'de Hirsizlara Polis Engeli
Urla Ilçe Emniyet Müdürlügü Asayis Ekipleri, dün ilçeye bagli Atatürk Mahallesi’nde bulunan bir evin kapilarinin kirildigi ihbari üzerine harekete geçti. Evin içerisinde 2 süphelin oldugunu tespit eden ekipler, yapmis oldugu çalisma neticesinde 2 süpheli A.Ç. ve O.S.’yi suçüstü yakaladi. Yakalanan süphelilerin uyusturucu madde ticareti de yaptiklari tespit edildi.

Ev sahibine 70 bin TL zarara ugratan süphelilerden A.Ç. çikarildigi mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderilirken O.S. ise serbest birakildi.

Urla Ilçe Emniyet Müdürlügü ekipleri, bugün sabah saatlerinde ise, ilçede bulunan bir eve hirsizlik amaciyla girmeye çalisan 2 süpheli oldugu ihbari üzerine harekete geçti. Harekete geçen ekipler, evin bahçesine girmeye çalisan 2 süpheli Y.Ç. ve R.K. suçüstü yakaladi. Yakalanan süphelilerin yapilan üst aramasinda 3x2,5 kablo, elektrikli panjur ve 10 metre artezyen kablo pompasi ile bahçe kapisi ele geçirildi. Ele geçirilen malzemeler polis ekiplerince sahiplerine teslim edildi.

Emniyetteki islemlerinin ardindan adliyeye sevk edilen süphelilerden Y.Ç.’nin bir çok suçtan aranmasi oldugu tespit edildi. Y.Ç. çikarildigi mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderilirken R.K. ise serbest birakildigi ögrenildi.
Kaynak: İHA