Hasbahçe'de 7 Bin Kisiye Salep Dagitildi

Kagithane Belediyesi, Hasbahçe’de binlerce vatandasa kis aylarinin vazgeçilmez içecegi salep ikram etti. Sicacik saleplerini yudumlayan vatandaslar kisin tadini çikardi.

Hasbahçe'de 7 Bin Kisiye Salep Dagitildi
Kagithane’de soguk geçen kis günlerinde içleri isitacak bir etkinlik düzenlendi.

Hasbahçe Mesiresi’nde binlerce vatandasa salep ikram edildi. Etkinlige katilan vatandaslar hem sicacik saleplerini yudumladi, hem de Hasbahçe’de agaçlar arasinda gezerek kisin tadini çikardi. Kagithane Belediye Baskani Mevlüt Öztekin’de etkinlige katilan vatandaslara salep ikram ederken, bu geleneksel lezzeti tatmak isteyenler uzun kuyruklar olusturdu. Etkinlikte 7 bin kisiye 1 tondan fazla salep ikram edildi.

“Bu havalarda süper gidiyor”

Salep içmeyi çok sevdigini belirten Berna Adlinur, “Ben sürekli içiyorum hem evde, hem de böyle etkinliklerde. Bu havalarda süper gidiyor. Çok seviyorum Kagithane Belediye Baskanimiza tesekkür ediyorum” dedi.

“Bu soguk havalarda salepi tercih ediyorum”

Kagithane Belediyesine tesekkür eden Yeliz Ak ise, “Harika, çok güzel. Bu soguk havalarda salepi tercih ediyorum. Çok seviyoruz, çok güzel. Kagithane Belediye Baskanimiz Mevlüt Öztekin’e tesekkür ediyoruz” diye konustu.

Kaynak: İHA