Baskan Erdogan'dan STK'lara Ziyaret

Biga Belediye Baskani Bülent Erdogan, ilçedeki sivil toplum kurulusu (STK) baskanlarini ziyaret etti.

Baskan Erdogan'dan STK'lara Ziyaret
Biga Belediye Baskani Bülent Erdogan, seçim sürecini tamamlayarak görevlerine baslayan STK baskan ve yönetimlerini ziyaret ederek hayirli olsun temennisinde bulundu.

Biga Esnaf ve Sanatkarlar Odasi Baskani Ibrahim Mutur, Biga Soförler ve Otomobilciler Odasi Baskani Sait Tanur, Biga Lokantacilar ve Köfteciler Esnaf Odasi Baskani Erkan Özkan, Biga Kahveciler Esnaf Odasi Baskani Ilhan Yavuz, Biga Pazarcilar Festivalciler Yardimlasma ve Dayanisma Dernegi Baskani Ridvan Irci’yi ziyaret eden Baskan Erdogan’a, Belediye Baskani Yardimcisi Nazim Hikmet Keskiner, Belediye Meclis Üyeleri Jale Kirbas ve Kerim Özdemir eslik etti.

Seçim sürecini tamamlayarak göreve baslayan baskan ve yönetimlerini tebrik ederek basarilar dileyen Baskan Erdogan, günün anisina hediye takdiminde bulundu. Biga Belediyesi’nin her zaman sehirdeki STK’lari dinleyerek, birlik, beraberlik ve istisare ruhuyla hareket ettigini ifade eden Baskan Erdogan, ortak noktanin Biga oldugunu belirterek hep birlikte çalismalara devam edildigi vurgusu yapti.
Kaynak: İHA