Yozgat Sehir Stadyumu Insaati Yil Sonu Tamamlanacak

Yozgat Gençlik ve Spor Il Müdürü Rasim Parlak, geçen yil insaati baslayan sehir stadyumunun yilsonunda tamamlanarak hizmete açilacagini söyledi.

Yozgat Sehir Stadyumu Insaati Yil Sonu Tamamlanacak
Yozgat Sehir Stadyumu insaatinin hizli bir sekilde sürdügünü belirten Parlak, "Stadyum, Gençlik ve Spor Bakanligi’nin Yozgat’a yaptigi büyük yatirimlardan bir tanesi. Insaatin agirligini olusturan önemli bir kismi tamamlandi. Kalan kisimlarin daha hizli tamamlanacagini tahmin ediyoruz. Stadyum bu yil içerisinde tamamlanarak hizmete açilacak. Stadyumun çimleri de yenilenecek" dedi.

Gençlik ve Spor Bakanliginin kentte çok sayida yatiriminin bulundugunu ifade eden Parlak, "Belediye ve okullara verilmek üzere 150 semt potasi ihalesini yapacagiz. Yine bu ay sonuna 20 semt sahasinin ihalesi yapilacak. 10 tane de basket ve voleybol sahasi yapacagiz. Semt sahalarini genelde okul bahçesine yapiyoruz. Sahalari sadece sehir merkezleri degil köylerde tasimali egitim veren okullarin bahçesine de yapacagiz. Köydeki ögrencilerimiz de sahalardan faydalanacak” seklinde konustu.

Kaynak: İHA