Yahyali'da Tip Bayrami Kutlandi

Yahyali Kaymakami Metin Eyyüpkoca ve Yahyali belediye Baskani Esat Öztürk, 14 Mart Tip Bayrami münasebetiyle saglik çalisanlariyla bir araya gelerek tip bayramini kutladi.

Yahyali'da Tip Bayrami Kutlandi
Ögle saatlerinde Yahyali Devlet Hastanesi’ne giderek hastane çalisanlarini ziyaret eden Kaymakam Eyyüpkoca ve Baskan Esat Öztürk’e Ilçe Jandarma Komutani Musa Yilmaz ile AK Parti Ilçe Baskani Esat Türkmenoglu eslik etti. Tüm saglik çalisanlari adina Hastane Bashekimi Uzm. Dr. Muhammed Mustafa Özdemir’e çiçek hediye eden Yahyali Kaymakami Metin Eyyüpkoca, burada yaptigi konusmada; “Tüm saglik çalisanlarinin 14 Mart Tip Bayramini kutluyorum. Saglikli bir toplum, hiç kimsenin vazgeçemedigi temel haklardan biridir. Etkili bir tip sistemi saglikli bir toplumun temel niteligidir. Önce insan anlayisinin benimsendigi günümüzde, herkesin en iyi hizmeti hak ettigini düsünüyorum. Bunun neferleri sizlersiniz. Son yillarda yasanan pandemi sürecinde hayatlarini hayat kurtarmaya vakfeden, zaman ve mekân belirtmeden mesai mefhumu gözetmeden, bizlerin daha saglikli daha mutlu bir hayat sürdürmemize vesilen olan sizlere tesekkür ediyorum. Bu vesileyle Tip Bayraminizi kutluyor, çalismalarinizda basarilar diliyorum” diye konustu.

Yahyali Belediye Baskani Esat Öztürk ise konusmasinda; “Tip Bayraminizi can-i gönülden tebrik ediyorum. Iyi ki varsiniz. Sizin moralinizi bozan her sey bizimde moralimizi bozar. Biz maddi manevi olarak her zaman sizlerin yanindayiz. Yeni açilan güzel bir hastanede görev yapiyorsunuz. Allah devletimize zeval vermesin. Buradan sizlere iki müjde vermek istiyorum. Birincisi bashekimimizin de talep ettigi hobi bahçesi için yer ayarlamasi yaptik. Insallah bahçesi olmayan çalisanlarimiz burayi kullanabilecekler. Ikincisi ise hastanemizdeki diyaliz ünitesinin yeri konusunda sikintilar ve sikâyetler vardi. Hayirsever destegi ile bunu da çözüme kavusturuyoruz” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA