Tatvan'da Bowling Turnuvasi Sona Erdi

Bitlis’in Tatvan Belediyesi tarafindan kültür, sanat ve spor etkinlikleri kapsaminda düzenlenen bowling turnuvasinda kupalar sahiplerini buldu.

Tatvan'da Bowling Turnuvasi Sona Erdi
Tatvan Belediyesi ve Yasam Alisveris Merkezi (AVM) yönetimi ile ortaklasa düzenlenen bowling turnuvasi finaline vatandaslar yogun ilgi gösterdi. 2 haftalik süren turnuvaya yaklasik bin kisi katilim saglarken, çekismeli geçen turnuvanin finalinde yarisan 70 kisi kiyasiya mücadele etti. Renkli görüntülere sahne olan turnuvaya Tatvan Belediye Baskani Mehmet Emin Geylani de katilarak yarismacilarin heyecanina ortak oldu. Yarismanin sonunda dereceye giren yarismacilara çesitli hediyeler verildi.

Tatvan Belediye Baskani Mehmet Emin Geylani, 14 gün süren bir turnuvaya bin kisinin katilim sagladigini ifade ederek, “Tatvan Yasam AVM’deki esnaflarimiz ile beraber organize ettigimiz bowling turnuvasinda finale kalan 70 yarismacimiz ile güzel müsabaka izledik. Katilimcilara güzel hediyelerimiz var. Bu, Tatvan Belediyesi olarak düzenledigimiz birinci bowling turnuvasi oldu. Nasip olursa bunu geleneksel hale getirecegiz. Yogun katilimdan çok memnunuz. Güzel yarismalar çikiyor. Insallah devami gelecektir. Bütün katilimcilara çok tesekkür ediyorum. Kazanan yarismacilari tebrik ediyorum” dedi.



Insanlarin bowling oynayarak stres attiklarini söyleyen Ömer Sasmaz isimli vatandas ise “Tatvan Belediyesinin düzenlemis oldugu etkinlik için tesekkür ediyorum. Böyle etkinliklerin olmasi güzel. Insanlar bu kis mevsimin de en azindan stres ve sikintilarini bowling oynayarak atiyorlar” ifadelerini kullandi.

Turnuvayi düzenledigi için Belediye Baskanina tesekkür ettigini dile getiren Tolga Baysal isimli vatandas da, “Belediye Baskanimiza bu organizasyonu düzenledigi için sonsuz tesekkür ediyoruz. Sehrimizde nice etkinliklerin olmasini temenni ediyoruz. Bu bizim için büyük bir avantaj oldu. Bu tür etkinliklerin devamini diliyorum. Insallah kentimize, yöremize daha nice güzel etkinlikler saglar” seklinde konustu.



Böyle bir etkinlikte bulunmaktan dolayi mutlu oldugunu vurgulayan Elif Çanakçi ise da, “Böyle bir etkinlikte bulunmaktan çok mutluyuz. Bu aksam yaptigi etkinlikten dolayi Belediye Baskanimiza tesekkür ediyoruz” dedi.

Kaynak: İHA