Bursa'da Kar Yayalara Da Engel Degil

Bursa Büyüksehir Belediyesi ekipleri, kar yagisinin trafik akisina engel olmamasi için 17 ilçede yogun mesai harcarken, diger taraftan yaya ulasiminda da sorunsuz saglanmasi amaciyla alt ve üst geçitler ile yaya hareketliligin yogun oldugu meydanlarda temizlik çalismalari kesintisiz sürüyor.

Bursa'da Kar Yayalara Da Engel Degil
Bursa Büyüksehir Belediyesi, kar yagisinin yeniden etkili olmasiyla birlikte 17 ilçede karla mücadele çalismalarini kesintisiz sürdürüyor. Toplam 178 is makinasi ve kamyon ile 508 personelden 100 ekip olusturan Büyüksehir Belediyesi, yol açma çalismalari için 7/24 esasli çalisiyor. Hava sicakliginin sifir derecenin altina düstügü yüksek kesimlerde dondurucu soguga ragmen çalismalar büyük bir özveriyle sürdürülüyor.

Yayalara özel temizlik

Öte yandan yapilan çalismalarla ilk genelinde trafik akisinda önemli bir sorun yasanmazken, Büyüksehir Belediyesi ekipleri yaya hareketliliginin yogun oldugu alt ve üst geçitler ile meydanlarda kar temizligi ve tuzlama çalismasi gerçeklestiriyor. Çalismalar kapsaminda 6 gündüz ve 4 gece ekibi olmak üzere toplam 45 kisi, yayalara özel kar temizligi mücadelesini kesintisiz sürdürüyor.
Kaynak: İHA