Bafra'da Tiyatro Günleri

Bafra Belediyesi basta çocuklar olmak üzere ilçedeki her yas grubunu tiyatro ile bulusturmayi sürdürüyor.

Bafra'da Tiyatro Günleri
1915 yilina damgasini vuran, Türk tarihine kahramanlar hediye eden Çanakkale Zaferi’nin 106. yil dönümünde Bafra Belediyesi ilçede çok sayida ögrenciye zafer ruhunu bir kez daha asilamayi hedefliyor.

Yariyil tatilinde karne hediyesi olarak çocuklara tiyatro heyecanini yasatan Bafra Belediyesi oldukça yogun ilgiyle karsilasan oyunun ardindan 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Sehitleri Anma Günü etkinlikleri kapsaminda da yine bir gösteriyle çocuklari bulusturuyor.

18 Mart Sehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 106. yildönümü ve Zafer Haftasi etkinlikleri kapsaminda, ‘Çanakkale Destani’ isimli çocuk tiyatrosu sahnelenecek. Kültür ve Sosyal Isler Müdürlügü koordinasyonunda Belediye Kültür Merkezi’nde ücretsiz olarak gerçeklestirilecek ve 4-12 yas grubu çocuklar için hazirlanan tiyatro oyunu 15 Mart’ta izleyicisi ile bulasacak.

3 seans seklinde sahnelenecek oyun Ilçe Milli Egitim Müdürlügü ile ortaklasa belirlenen ilkokul ögrencilerine saat 11.00’de, ortaokul ögrencilerine saat 13.00’te sahnelenecek. Ayni gün saat 19.00’da ise tüm çocuklar için yeniden perdelerini açacak.
Kaynak: İHA