Tehlikeli Agaçlar Kaldirilacak

Düzce Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlügü, insanlarin can ve mal güvenligini saglamak için gerçeklestirdigi rutin kontroller neticesinde kaldirimlarda bulunan bazi agaçlari kaldiracagini açikladi.

Tehlikeli Agaçlar Kaldirilacak
Düzce’nin genelinde agaçlarin budanmasi, bakimi ve tehlike arz ettiginde kaldirilmasi noktasinda sorumlulugu olan Düzce Belediyesi, kaldirimlarda çürümüs agaçlari kaldirmaya baslayacak. Rutin olarak agaçlarin bakimini ve kontrollerini yapan Park ve Bahçeler Müdürlügü ekipleri, tehlike arz eden agaçlari belirledi. Özellikle kaldirimlarda vatandaslarin güvenligini saglamak isteyen ekipler kisa sürede agaçlarin kaldirilmasini yapacak. Kökleri kesilerek egilen ve distan iyi görünmesine karsin içi çürümüs olan agaçlar artik vatandaslara tehlike arz etmeyecek.

“Halkin can güvenligi için kaldiriliyor”

Geçtigimiz yil Temmuz ayinda Kent Park’ta bulunan gövdesi çürümüs ihlamur agaci Hastane Caddesi yönüne dogru yikilarak sans eseri yaralanan olmamisti. Düzce Belediyesi bu gibi durumlarin yasanmamasi için sehir genelindeki agaçlarin kontrollerini sik sik yaparak önlemlerini önceden aliyor.
Kaynak: İHA