Baskan Yilmaz Çiftçileri Dinledi

Yildirim Belediye Baskani Oktay Yilmaz, ilçede üretim yapan çiftçilerle bir araya gelerek talep ve beklentilerini dinledi.

Baskan Yilmaz Çiftçileri Dinledi
Yildirim Belediye Baskani Oktay Yilmaz, saha ziyaretleri kapsaminda Vakif Mahallesi’nde tarim yapan çiftçilerle bir araya gelerek onlarin sorun, öneri ve taleplerini dinledi. Bursa’nin sanayi sehri özelliginin yaninda bir tarim sehri de oldugunu belirten Baskan Oktay Yilmaz, “Bursa sanayi sehri oldugu kadar ayni zamanda bir tarim kentidir. Bugün Bursa Ovasi’nin en verimli bölgelerinden birisi olan Vakif Mahallesi’nde tarimsal faaliyet yürüten hemsehrilerimiz ile bir araya gelerek hasbihal ettik. Onlarin sorunlarini dinledik, gerekli çözümleri üretmek için notlarimizi aldik. Yerel yönetim olarak, her türlü tarimsal üretimi desteklemeye devam edecegiz” dedi.

Vatandaslarla bulusmadan, esnafi dinlemeden, mahalleleri sokak sokak gezmeden hayata geçirilecek projelerin yapilacak çalismalarin bir ayaginin her zaman eksik kalacagini vurgulayan Baskan Yilmaz, “Göreve geldigimiz günden bu yana hep ortak akil vurgusu yaptik. ‘Yildirim’i, Yildirimlilarla birlikte yönetecegiz’ demistik. Bu sözümüzün geregi olarak Yildirim’i mahalle mahalle gezip, vatandaslarimizla bulusuyoruz. Onlarin taleplerini, önerilerini ve sikâyetlerini dogrudan ilk agizdan dinliyoruz. Mevcut sorunlari yerinde görüp, çözümü de yerinde üretiyoruz. Mahallelerimizi gezmeye, vatandaslarimizla bulusmaya ve Yildirim’i sahadan yönetmeye devam edecegiz” diye konustu.

Kaynak: İHA