ALTSO'da Kadinlara Finans Destegi Anlatildi

Türkiye’de kadinlar tarafindan yönetilen KOBI’lerin finansmana erisimlerini kolaylastirmak ve daha rekabetçi olmalarini saglayabilmek amaciyla finansal ve teknik destek sunan ‘Kadin Isletmelerine Finansman ve Danismanlik Destegi Programi isletme mercegi tanitim toplantisi Alanya Ticaret ve Sanayi Odasi (ALTSO) öncülügünde kadin girisimcilerimizin katilimlari ile ALTSO Toplanti salonunda gerçeklestirildi.

ALTSO'da Kadinlara Finans Destegi Anlatildi
Avrupa Birligi, Avrupa Imar ve Kalkinma Bankasi (EBRD), Hazine ve Maliye Bakanligi ve Kredi Garanti Fonu tarafindan finanse edilen program ile isletmelerini daha yakindan izlemeleri ve analiz etmelerini, güçlü yanlarini kesfedip, gelistirmek ve finanse etmek için firsatlar elde etmesine yardimci olmak amaçlandi.

"Farkindalik saglamaya çalistik"

Konu ile ilgili konusan ALTSO Yönetim Kurulu Baskan Yardimcisi Fatma Taspinar, “Bu destek programinin önceki ayagi ile ilgili toplantilarimizi 2016 yilinda gerçeklestirmistik. Bugün odamizda yine kadin girisimcilerimiz ile bu programin ikinci ayagini düzenleyerek kadin girisimcilerimizin isletmelerinin genel durumu, hangi yönlerinin kuvvetli, hangi yönlerinin zayif oldugu analiz edilebilmelerine firsat verecek program ile ilgili farkindalik saglamaya çalistik” diye konustu.

Kaynak: İHA