Tinder Avcısı Simon Kimdir? Simon Leviev Gerçekte Kimdir?

Tinder Avcısı isimli Netflix belgeseli birçok kişi tarafından merak ediliyor. Bu nedenle en sık aratılan isimler arasında Simon Leviev yer aldı. Peki, Simon Leviev gerçek mi? Simon Leviev kimdir? Simon Leviev hapiste mi? İşte merak edilenler...

Tinder Avcısı Simon Kimdir? Simon Leviev Gerçekte Kimdir?
Netflix platformu üzerinden yayınlanan Tinder Avcısı belgeseli ilk çıktığı andan itibaren birçok izleyicinin ilgisini çekti. Sosyal medyada Tinder Avcısı Simon olarak sık sık bahsedilen isim hakkında araştırmalar hızlandı. Bu kapsamda en sık aratılanlar arasında Simon Leviev kimdir sorusu yer alıyor. Hırsızlık ve dolandırıcılıktan tutuklanan Simon Levivev kurduğu ponzi şeması ile çok sayıda kişiyi dolandırdı. Bu yolla 1 milyon dolar kazanan Simon Leviev’in yaptıklarının belgeselde yer almasıyla sosyal medyada gündem olan konu hakkında araştırmalar hızlandı. Tinder Avcısı Simon kimdir ve Simon Leviev gerçekte kimdir sorularına cevap almak için haberimizin detaylarını inceleyebilirsiniz.

Tinder Avcısı Simon Leviev Kimdir?


Netflix platformunda yayınlanan belgesel ile gündeme gelen Simon Leviev hakkında araştırmalar hızlandı. En sık aratılanlar arasında Simon Leviev kimdir ve Simon Leviev kaç yaşında soruları yer alıyor. Zengin bir iş adamı gibi davranarak gibi açtığı Tinder hesabından kurbanlarını seçiyor. Ardından tanıştığı kişilere tehlikede olduğunu ve paraya ihtiyacının olduğunu belirterek çeşitli senaryolar üretiyor. Aslen İsrailli olan Simon Leviev’in gerçek ismi aslında Şimon Hayut’dur.


Tinder Avcısı Simon Kimdir? Simon Leviev Gerçekte Kimdir?

Simon Lecviev Hapiste Mi?


Simon Leviev hakkında çekilen belgeselin Netflix üzerinden yayınlanmasıyla Simon Leviev hapiste mi ve Simon Leviev tutuklandı mı soruları odlukça aratılıyor. Birçok tepki alamsının ardından sosyla medyada gündeme gelen Simon kendisini savunmak adına bir açıklamada bulundu. İlgiyle takip edilen ismin Instagram hesabını kapatmadan önce "Hikâyenin benim tarafımdan nasıl olduğunu, kimseyi incitmeyecek şekilde anlatmanın bir yolunu bulur bulmaz, birkaç gün içinde yazacağım. O zamana kadar lütfen aklınızı ve kalbinizi açık tutun" ifadelerini kullanarak yaptığı açıklama birçok kişinin kafasında soru işaretleri oluşmasına neden oldu. Simon LEviev’in dolandırıcılıktan hapis yattığı ve çıktıktan sonra eski yaşamına devam ettiği biliniyor. Bu nedenle Simon’un aynı ihtişamlı hayata nasıl eğri döndüğü de merak konusu oldu. Konuyla ilgili güncel gelişmelerden haberdar olmak için sitemizi takip etmeye devam edebilirsiniz.


Tinder Avcısı Simon Kimdir? Simon Leviev Gerçekte Kimdir?

Simon Leviev Gerçek Mi?


Belgeseli izleyenler Simon Leviev gerçek mi sorusuna cevap arıyor. Belgeselin doğruluğunu kanıtlamak isteyenler konu hakkındaki araştırmalarını hızlandırdı. Bu nedenle gündemde yer alan ve birçok kişi tarafından konuşulan Simon Leviev’in gerçek olup olmadığı merak ediliyor. Gerçek ismi Şimon Hayut olan dolandırıcının gerçek olduğu biliniyor. Birçok kişiyi dolandırmaktan ceza alan Simon tutuklu kaldıktan sonra tekrar aynı şekilde yaşamaya devam etmiş. Konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada olanları kendi tarafından anlatacağını belirtti. Bu nedenle sık sık aratılanlar arasında yer alan Simon Leviev’den gelecek açıklamalar dört gözle beklenmeye başladı. Ayrıca Instagram hesabını kapatmasının ardından Tinder tarafından da Simon Leviev ile ilgili açıklama geldi. Konuyla ilgili oalrak kullanıcının hesabının banlandığı bildirildi. Simon tarafından açılan tüm sahte hesaplar yasaklandı.

Simon Leviev kimdir ve Simon Leviev gerçek mi sorularına sizler için cevap verdik. Konuyla ilgili güncel gelişmelerden haberdar olmak için sitemizi takip edebilirsiniz.