Edremit Belediyesi EMITT'te Ilgi Gördü

Dogu Akdeniz Uluslararasi Turizm ve Seyahat Fuari (EMITT) 25. kez kapilarini açti. Turizm fuarinda yerini alan Edremit Belediyesi de katilimcilar ve ziyaretçilerin ilgi odagi oldu.

Edremit Belediyesi EMITT'te Ilgi Gördü
Her yil 40 binin üzerinde sektör profesyonelini agirlayan dünyanin bes büyük turizm fuarindan olan EMITT, pandemi süreci nedeniyle verilen bir yillik ara sonrasi kapilarini tekrar dünyaya açti. EMITT Fuari, TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde Kültür ve Turizm Bakani Mehmet Nuri Ersoy, IBB Baskani Ekrem Imamoglu, belediye baskanlari ve sektör temsilcilerinin katilimi ile açildi. Fuar 103 ülkeden 842 katilimci, 200 davetli tur operatörü ile birlikte 44 bin 321 ziyaretçiyi agirliyor.

Edremit Belediyesi de fuarin ilk gününde katilimcilar ve ziyaretçiler tarafindan ilgi görüyor. TÜYAP Fuari’nda 3 numarali salon B-321 numarali Edremit standinda Günesin Kadinlari Edremit Kadin Girisimi ve Isletme Kooperatifi, Edremit Körfezi Turizm Isletmecileri Dernegi, turizmciler, zeytin ve zeytinyagi üreticileri de yer aliyor. Ziyaretçilere zeytin-zeytinyagi tadimi yaptirilirken, zeytin fidani ve Edremit tanitim brosürleri dagitildi. Aeneas Kültür Rotasi hakkinda da bilgilendirme yapildi.

Fuara Edremit Belediye Baskani Selman Hasan Arslan, Baskan Yardimcisi Tayfun Gerkus ve belediye meclis üyeleri de katildi.

Kaynak: İHA