Burhaniye EMITT'te Kapilarini Açti

Dogu Akdeniz Uluslararasi Turizm ve Seyahat Fuari (EMITT) kapilarini ziyaretçilere açti. Fuar açilisina Kültür ve Turizm Bakani Mehmet Nuri Ersoy, Istanbul Valisi, Ali Yerlikaya, Istanbul Büyüksehir Belediye Baskani Ekrem Imamoglu, birçok il ve Ilçe belediye Baskanlari ile Turizm alaninda faaliyet gösteren STK’lar katildi. Burhaniye’nin tanitiminin yapildigi fuarda, Baskan Deveciler, hazirlanan stantta Belediye Baskanlari ile birlikte, siyaset ve is dünyasindan birçok misafiri agirladi.

Burhaniye EMITT'te Kapilarini Açti
Dünyanin önde gelen ilk 5 fuarindan biri olan EMITT, bu sene 25. düzenledigi fuarda dünyanin dört bir yanindan destinasyonlari tanitmaya basladi.

9-12 Subat tarihleri arasinda yapilacak fuarda Burhaniye Belediyesi, Burhaniye Ticaret Odasi, Burhaniye Turizm Tanitma Dernegi, BLUEPORT TEZMADRA, BUBYO otelleri tarafindan Burhaniye’nin tanitimi için açilan stant, büyük ilgi ile ziyaretçilerini agirliyor.

TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen açilis töreniyle kapilarini açan EMITT fuarina, Burhaniye Belediye Baskani Ali Kemal Deveciler, Belediye Meclis üyeleriyle birlikte katildi.

Fuarda Burhaniye Belediyesi standina yogun ilgi vardi. Birçok promosyon ve tanitim brosürlerinin dagitildigi stantta son zamanlarda kültür ve turizm alaninda yaptigi atilimlarla yeni bir destinasyon merkezi oldugunu ifade eden Burhaniye Belediye Baskani Ali Kemal Deveciler “ Fuarda standimiza tüm ziyaretçileri bekliyoruz” diye konustu.

EMITT Fuari’nda 9-12 Subat tarihleri arasinda Burhaniye standi, 3. salon B-542 numarada, ziyaretçilerini agirlayacak.
Kaynak: İHA