Zabita Ekiplerinden Etiket Denetimi

Malatya Büyüksehir Belediyesi Zabita Dairesi Baskanligi ekipleri tarafindan, marketlerde temel gida ve ihtiyaç ürünlerine yönelik etiket denetimi ile unlu mamül satisi yapan isyerlerinde gramaj ve hijyen kontrollerine devam ediliyor.

Zabita Ekiplerinden Etiket Denetimi
Malatya Büyüksehir Belediyesi Zabita ekipleri marketlerde yaptiklari denetimlerle raf fiyatlari ile kasa fiyatlarini karsilastirdi. Ekipler ayni zamanda ürünlerin son kullanma tarihlerinin de denetimini gerçeklestirdi.

Büyüksehir Belediyesi Zabita Müdürü Kemal Kargi yapilan denetimlerle ilgili olarak yaptigi açiklamada, “Malatya Büyüksehir Belediyesi olarak genelde halkimizin yogun olarak alis verislerde bulundugu marketlerde denetimlerimizi sürdürüyoruz. Raf etiket fiyatlari ile kasa fiyatlarinin karsilastirmasini ekiplerimiz yapiyor. Genelde olumsuz bir durumla karsilasmadik. Denetimlerimiz araliksiz bir sekilde devam edecektir. Zabita Dairesi Baskanligi olarak vatandaslarimiza en iyi hizmeti sunmaya devam edecegiz” dedi.

Unlu mamül ve satisi yapan firinlarda da denetim yaptiklarini belirten Kargin, “Büyüksehir Belediyesi Zabita Ekipleri olarak unlu mamül satisi yapan firinlarda da gramaj kontrolü ile hijyen denetimlerini yaparak vatandaslarimizin saglikli ürünler tüketmesi için çalisiyoruz” diye konustu.

Kaynak: İHA