Sehitlerin Ismini Otobüste Yasatiyor

Kahramanmaras’ta toplu tasima soförü Erdal Erol, yolcularin tutacaklarina sehitlerin isimlerini ve fotograflarini asti. Her sabah ise giderken tutacaklari temizleyen Erol, asker selami ile sehitlerin ruhlarini sad ediyor.

Sehitlerin Ismini Otobüste Yasatiyor
Bir internet sitesinde sehitlerin fotografinin bir otobüsün caminda oldugunu gören Erol, hemen çalisma yaparak, kullandigi otobüsün tutacaklarina sehitlerin isimlerini ve fotograflarini asti.

41 yasindaki Erdal Erol, “11 yildir Kahramanmaras’ta toplu tasima hizmeti vermekteyim. Bu uygulamayi yapma sebebim, bir internet sitesinde gördüm ve çok hosuma gitti. Acaba kendi aracimizda böyle bir sey yapsak olur mu dedim. 20 tane tutacaga sehitlerin isimlerini ve resimlerini astim. Çok güzel tepkiler ile karsilastim. Çünkü bunlar bizim kahramanlarimiz, vatan evlatlari. Bunlari unutturmak istemedim. Her binen yolcum bir dua okuyor, Fatiha gönderiyor. Bu benim çok hosuma gidiyor. Insallah diger otobüslerde yapmayi düsünüyoruz. Dikkat eden yolcularimiz gerçekten çok. Burada teyzenin birinin oturup hüngür hüngür agladigini biliyorum, çok tesekkür etti, Allah razi olsun dedi.

Biz Kahramanmarasliyiz, bu kahraman memlekette bu kahraman sehitlerimizi unutturmayacagiz. Kahramanmaras’ta da böyle bir sey ile öne çikmak benim çok hosuma gitti. Gerçekten kahraman memlekette kahraman sehitlerin böyle anilmasini istiyorum” dedi.

Kaynak: İHA