Baskan Gürkan'dan Ögrencilere Hediye

Malatya Büyüksehir Belediye Baskani Selahattin Gürkan, Battalgazi Ilçesinde bulunan Haci Ibrahim Isik Ilkokulunu Battalgazi Ilçe Milli Egitim Müdürü Ali Kaçmaz ile birlikte ziyaret ederek ögrenci ve ögretmenlere 2021-2022 egitim ve ögretim yilinin ikinci döneminin hayirli olmasi temennisinde bulundu.

Baskan Gürkan'dan Ögrencilere Hediye
Haci Ibrahim Isik Ilkokulunda siniflari ziyaret eden Baskan Gürkan, ögrenci ve ögretmenlere ikinci egitim ögretim yilinin hayirli olmasi temennisinde bulundu.

Ziyarette Baskan Gürkan, “ 1.sinif ögrencilerinin egitim ögretim yilinin ikinci yariyilin basinda okuma yazmaya geçmeleri egitim ögretim anlaminda önemlidir. Bu anlamda ögretmenleri tebrik ediyorum ögrencilerimizi de kutluyorum. Ögretmenlik yaptigim dönemde okuma yazmayi Nisan ayi gibi tamamlardik. Bu dönemde okul öncesi egitimlerin artmasi okuma yazma dönemini kisaltti. Egitim ögretim yilinin hayirli olmasini diliyorum” açiklamasinda bulundu.

Okul ziyaretinde siniflari gezen ve ögrencilerle yakindan ilgilenen Baskan Gürkan, daha sonra okulda görev yapan ögretmenlerle de bir araya gelerek sohbet etti. Baskan Gürkan, okul ziyaretinde ögrencilere Malatya Büyüksehir Belediyesi tarafindan yayimlanan hikâye kitaplariyla birlikte Türk Bayragi hediye etti.
Kaynak: İHA