Zeytinburnu'nda Silahi Saldiri Kamerada

Zeytinburnu’nda arabalarina binmek üzere evlerinden çikan anne, baba ve ogullari silahli saldiriya ugradi. O anlar kameraya yansidi.

Zeytinburnu'nda Silahi Saldiri Kamerada
Olay, Cumartesi günü ögle saatlerinde, Zeytinburnu Çirpici Mahallesi 2’nci Tasocagi Sokak’ta meydana geldi. Iddiaya göre, otomobillerine binmek üzere evlerinden çikan aile, husumetli olduklari bir kisi tarafindan silahli saldiriya ugradi. Aile fertleri arabaya binecegi sirada silahiyla ates açan süpheli, anne, baba ve ogulu yaraladi. Silah sesini duyan ve otomobilin sürücü koltugundan inen baska bir aile ferdi ile çevredeki vatandaslar yaralananlara yardim ederken, saldirgan olay yerinden kaçti.

Polis ekipleri yakalamak için çalisma baslatti

Saldirinin hemen ardindan hastaneye kaldirilan yaralilarin hayati tehlikesinin bulunmadigi ögrenildi. Ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, incelemelerini yapti. Çevredeki güvenlik kamera kayitlarini izleyen ve görgü sahitlerinin ifadesine basvuran polis ekipleri, süpheliyi yakalamak için çalisma baslatti.

Olay ani güvenlik kamerasinda

Saldiri ani güvenlik kamerasina yansidi. Görüntülerde, ailenin arabalarinin basinda bekledigi esnada, arkalarindan gelen süphelinin önce ogullarina sonrasina ise anne ile babaya ates edip kosarak uzaklastigi görülüyor.

“Üçü de bacaklarindan yaralanmisti”

Olayi anlatan görgü sahidi bir vatandas, "3-4 el silah sesi geldi. Basta çocuklar maytap patlatiyor dedim. Çiktim baktim, adamlar yerde 3 kisi yaraliydi. Bir kadin, iki erkekti. Üçü de bacaklarindan yaralanmisti. Yaralilar özel araçla hastaneye götürüldü” ifadelerini kullandi.

Bir diger görgü sahidi ise silah sesini duymalariyla birlikte disari çiktiklarini, yaralilarin kendi arabalariyla hastaneye götürüldügünü ve polislerin incelemelerini yaptigini söyledi.

Kaynak: İHA