Baskan Küpeli Güven Tazeledi

Eskisehir Organize Sanayi Bölgesi Seçimli Olagan Genel Kurulu gerçeklesti. Seçime tek aday olarak giren Nadir Küpeli, oy birligi ile tekrar baskan seçildi.

Baskan Küpeli Güven Tazeledi
Eskisehir Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Seçimli Olagan Genel Kurulu, Özel EOSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde gerçeklestirildi.

Sanayi Odasi Baskani Celalettin Kesikbas’in da katildigi genel kurulda sanayiciler yerini aldi. Genel kurulda açilis konusmalarini EOSB Yönetim Kurulu Baskani Nadir Küpeli ve Eskisehir Sanayi Odasi (ESO) Baskani Celalettin Kesikbas yapti. Divan kurulunun yönettigi seçimli genel kurulda 14 madde oy birligi ile kabul edildi. Seçime tek liste ile adayligini koyan Nadir Küpeli, oy birligi ile tekrar baskan seçilerek güven tazeledi.

“15 yillik arsa tahsis rekorlarini kirdik”

Genel kurulda konusma yapan Baskan Nadir Küpeli geçirdikleri 4 yillik süreçte yapilan faaliyetler hakkinda bilgiler verdi. Baskan Küpeli, pandemiye ragmen Eskisehir OSB’ye ciddi miktarda yatirimci kazandirdiklarini aktararak, “4 yillik görev süreci boyunca Eskisehir OSB’ye çok ciddi miktarda yeni yatirimci kazandirdik. Pandemiye ragmen 2020 ve 2021 yillarinda üst üste 15 yillik arsa tahsis rekorlarini kirdik. Göreve geldigimiz günden bu yana 256 adet yeni firmaya, tam 442 adet futbol sahasi büyüklügüne karsilik gelen toplam 3 milyon 154 bin metrekarelik alan tahsis ettik” dedi.



“Dünya ile daha çok rekabet etmemiz lazim”

Seçimin ardindan konusma yapan Küpeli, kurumlar arasindaki isbirliginin sergilendigini belirtti.

Sanayiciler olarak birbirlerine kenetlenerek daha çok üretmelerinin ve dünyayla rekabet etmeleri gerektigini ifade eden Baskan Nadir Küpeli su ifadeleri kullandi:

“EOSB’nin seçimli genel kurulunu basariyla tamamladik. Sanayicilerimizden oldukça yogun bir ilgi var. Önümüzdeki 4 yil için bize yeniden görev verdiler. Bu yükümlülügün farkindayiz. Sanayimiz için, ülkemiz için, kalkinmamiz ve üretim için çalismaya devam edecegiz. Burada kurumlar arasindaki is birliginin güzel bir örnegini de sergiledik. Birçok kuruma örnek olacagini düsünüyorum. Kavgayla, birbirimizin ötekilestirilmesiyle kaybedecek zamanimiz yok. Bizim daha çok üretmemiz lazim. Dünya ile daha çok rekabet etmemiz lazim. Bu anlamda güzel bir birliktelik sergiledigimizi düsünüyorum. Bunun da devam etmesini temenni ediyorum.”

Genel kurulun ardindan tekrar baskan seçilen Nadir Küpeli, tebrikleri kabul etti.
Kaynak: İHA