Altieylül'de Çocuklar Çok Mutlu

Altieylül Belediyesi tarafindan yariyilda tertip edilen 24-29 Ocak Çocuk Tiyatrolari Senligi ve 1-6 Subat Sinema Günleri ilgi gördü.

Altieylül'de Çocuklar Çok Mutlu
24-29 Ocak Çocuk Tiyatrolari Senligi ve 1-6 Subat Sinema Günleri’nde yariyil tatilini dolu dolu geçiren çocuklarin mutluluklari yüzlerinden okunurken, anne ve babalar da Altieylül Belediyesi’ne tesekkür etti. Hasan Can Kültür Merkezi ve Sultan Abdülhamid Han Gelisim Merkezi’nde organize edilen yaril etkinlikleriyle verimli bir tatil geçiren çocuklarin kültür-sanat sevgileri de her geçen gün artmaya devam ediyor.

Özellikle çocuklar ile gençlere yönelik organize edilen etkinlikler ile onlarin ufkunu genisleterek kültürlü birer birey olarak yetismeleri için çabalayan Altieylül Belediyesi’nin hayata geçirdigi her proje ve düzenlemis oldugu her etkinlik olumlu geri bildirimler alirken, bu geri bildirimler dogrultusunda da bir sonraki kültür-sanat etkinliklerinin düzenlenmesi için dogal bir zemin hazirlanmis oluyor. Aldiklari tesekkürler ve olumlu geri bildirimlerden dolayi çok memnun olduklarini dile getiren Altieylül Belediye Baskani Hasan Avci “Bu yariyil tatilinde çocuklarimiza çok anlamli bir karne hediyesi verdik. Çocuk Tiyatro Senlikleri ve Sinema Günleri ile çocuklarimizin huzuruna çikarken yetiskinler için de tiyatro oyunlari ve sinema filmleriyle bir araya geldik. Böylelikle çocuklarimiz ve kültür-sanat asigi ebeveynler sayesinde dolu dolu bir yariyil tatili geçirdik. Hasan Can Kültür Merkezi’mizde düzenledigimiz Çocuk Tiyatrolari Senligi’nde 11 oyun ile 6 Bin 690 ve Sultan Abdülhamid Han Gelisim Merkezi’mizde düzenledigimiz Sinema Günleri’nde de 24 seans ile 7 Bin 110 kisiyi misafir ederek yariyil tatilinde toplamda 13 Bin 800 kisiyi agirlamis olduk. Misafirimiz olarak bizleri onurlandiran herkese tesekkürlerimizi sunuyor, gelecegimiz olan çocuklarimiza da ikinci yariyilda ve geri kalan tüm egitim hayatlari boyunca basarilar diliyoruz” dedi.

Kaynak: İHA