Burdur'da Turkovac Asisi Yapilmaya Baslaniyor

Burdur Il Saglik Müdürlügü tarafindan yapilan açiklamada, 7 Subat Pazartesi günü itibariyle Burdur Devlet Hastanesi’nde Turkovac asisi yapilmaya baslanacagi duyuruldu.

Burdur'da Turkovac Asisi Yapilmaya Baslaniyor
Burdur Il Saglik Müdürlügü internet sitesi üzerinden yapilan yazili açiklamada, "07/02/2022 Pazartesi günü itibari ile yerli Covid-19 asimiz Turkovac ilimizde yapilmaya baslanacak. Asimiz ilk etapta sadece Burdur Devlet Hastanemizde yapilacaktir. Asimiz sadece MHRS üzerinden randevu ile yapilacak olup, asi yaptirmak isteyen vatandaslarimizin telefonla Alo 182 telefon hattindan ya da E-Devlet üzerinden de girilebilen MHRS ile randevu almalari gerekmektedir. Asi hakki bulunan vatandaslara randevu sistemimiz, tercih edebilecekleri asilarla ilgili gerekli yönlendirmeleri yapacaktir" ifadeleri kullanildi.

Ayrica asinin hayati önem tasidigini vurgulayan açiklamanin devaminda, "Asi olmayan, ya da eksik asili vatandaslarimizin asilarini bir an önce tamamlatmalari hayati önem tasimaktadir. Yerli asimiz ile daha da güçleniyor ve vatandaslarimizi gecikmeden asi olmaya davet ediyoruz" ifadeleri yer aldi.
Kaynak: İHA