CHP Manyas'ta Bulustu

CHP Balikesir Milletvekili ve CHP Genel Baskan Yardimcisi Ahmet Akin, Balikesir’deki CHP’li belediye baskanlari ile birlikte Manyas’ta düzenlenen 2022 yili degerlendirme toplantisina katildi. Toplantiya ayrica CHP Il Baskani Serkan Sari ve 20 ilçe baskani da katildi. CHP’liler toplanti öncesinde Manyas’ta esnaf ziyareti yaparak vatandaslarla bir araya geldi.

CHP Manyas'ta Bulustu


CHP Genel Baskan Yardimcisi Ahmet Akin, Milletvekili Ensar Aytekin, CHP Balikesir Il Baskani Serkan Sari, Gömeç Belediye Baskaninin rahatsizligindan dolayi katilamadigi diger CHP’li Belediye ve Ilçe Baskanlari Manyas’ta bir araya geldi. CHP Ilçe Örgütünde Baskan Av. Isfendiyar Ilker partililer ile bir araya gelen heyet daha sonra Belediyeye geçerek, Belediye Baskani Tancan Barçin’i makaminda ziyaret ettiler. Sonrasinda birlikte ilçe pazarini dolasarak, esnaf ve vatandaslarla sohbet eden CHP heyeti son olarak 2022 yili için bir degerlendirmesini yapmak üzere toplandilar.

Sari: "Bu bir baslangiç"

Il Baskani Serkan Sari yaptigi açiklamada, "20 Ilçe baskanimiz, 9 Belediye baskanimiz ve iki milletvekilimizle birlikte sokaga çiktik. Starti Manyas’ta verdik, Manyas’ta pazar esnafimizla, vatandaslarimizla baskanlarimiz bulusuyor. Zor durumda olan esnafimizin, üreticimizin, emekçimizin, emeklimizin, yaninda oldugumuzu gösterecegiz.. Aslinda bir baslangiç oldu Manyas’ta, aslolan sokak, aslolan vatandas, biz vatandasin derdini dogru bilip, dogru anlarsak çözüm üretiriz. Cumhuriyet Halk Partisi iktidara hazirlaniyor, bu iktidar yürüyüsünde de sokaktan çikan bir CHP, sokaktan iktidara baslayan bir yürüyüs olacak. Balikesir için biz üzerimize düsenin çalismalarin en iyisini yapmak için bir degerlendirme toplantisi yapacagiz. Bundan sonra da diger ilçelerimiz de kadin kollarimiz evlerde kadinlarimizla, gençlerimiz sokakta , partililerimiz esnafla, isçiyle, emekçiyle bulusarak CHP’nin çözüm önerilerini anlatacaklardir" diye konustu.

Kaynak: İHA