Baskan Kiliç'tan 154 Personele 'Kar' Tesekkürü
Geçen hafta ilçede etkili olan kar yagisi süresince büyük bir gayret ortaya koyarak, gece-gündüz çalisan belediye personellerine Terme Belediye Baskani Ali Kiliç tarafindan "tesekkür belgesi" verildi.

“Onlar gizli kahraman”
Belge takdim töreni sirasinda konusan Baskan Kiliç, “Sahada yapilan çalismalarin tamami insan gücüyle yapiliyor. Fen isleri Müdürlügümüz, Temizlik isleri Müdürlügümüz, Zabita Müdürlügümüz, Kültür Isleri Müdürlügümüz büyük bir dayanisma örnegi gösterdiler. Personellerimiz yeri geldigi zaman zor sartlar altinda çalisti. Kimse sikinti çekmesin diye uykularin feda ettiler. Ailelerinden feda ettiler. Bu sürecin gizli kahramanlari mesai gözetmeden ekip ruhuyla çalisan ekip arkadaslarimizdir. Yogun bir emek veriyoruz. Kar yagisiyla birlikte tüm çalisma arkadaslarimizla gece gündüz demeden sahadaydik. Onlarin gayretlerine yakindan sahit olduk. Bunu da belirtmek isterim ki ekip arkadaslarimizin sarf ettigi emek ve fedakârlik göz ardi edilemez. Ayrica ilçemizin yüz ölçümünün büyüklügü nedeniyle belediye ekipmanlarimizin ve personellerimizin yetisemedigi yerde özel sektörden araç kiralayarak yardim aldik. O araçlarda çalisan kardeslerimin de emeklerini unutamayiz. Kar yagisinin ilk gününden itibaren canla basla çalisan tüm ekip arkadaslarima ayri ayri tesekkür ediyorum” dedi.
154 personel tesekkür belgesi aldi
Baskan Kiliç, “Sogukta ve zor sartlar altinda mesai arkadaslarimiz, vatandaslarimizin ulasimlarini rahat saglamalari için üstün bir performansla çalistilar. 24 saat hizmet anlayisi ile kaldirim temizligi, kar kürüme çalismalari, yol tuzlama çalismalari ile ilçemizde ulasimi rahatlamak noktasinda gayret ettiler. Bizde gayretlerini belgelendirerek, onlari onure edelim istedik. Kar çalismalarinda görevli müdüründen sefine, operatöründen yardimcisina, isçisinden amirine 154 personelimize belgelerini takdim ettik. Onlarin nezdinde bir kez de ailelerine tesekkür ediyorum" diye konustu.
Baskan Kiliç, ayrica tören sonrasi personele tatli ikraminda bulundu.
