Talas Personeline Trafik Egitimi

Talas Belediyesi çalisanlarina yönelik egitim programlari araliksiz sürüyor.

Talas Personeline Trafik Egitimi
Daha önce iletisim, acil durumlarda tibbi müdahale ve is güvenligi egitim programlari alan Talas Belediyesi personeline simdi de trafik güvenligi ve iletisimi konusunda egitim programi düzenlendi.

Talas Belediyesi Meclis Salonunda gerçeklestirilen ve Kayseri Il Emniyet Müdürlügü Trafik Denetleme Sube Müdürlügü Personeli Ugur Sag tarafindan verilen egitimde genel trafik kurallari, güvenli sürüs, yaya ve araç güvenligi ile yol güvenligi ve trafik iletisimi konulari anlatildi. Program sonunda kisa bir degerlendirmede bulunan Polis Memuru Ugur Sag, Talas personelinin trafik konusuna çok bilinçli yaklastigini belirtti.

Genel trafik kurallari basta olmak üzere trafik güvenligi, güvenli sürüs, yaya önceligi ve trafik iletisimi konulari üzerinde bir program yaptiklarini ifade eden Sag, personelin bu konularda birçok bilgiye sahip oldugunu kaydetti.

Talas Belediyesi’nin trafik güvenligi ve ulasim agi noktasinda çok özenli olduguna dikkat çeken Trafik Polisi Ugur Sag, “Talas Belediyesinin çok basarili çalismalari var. Yollar çok düzenli. Yol düzenlemeleri ve isaretlemeleri basta olmak üzere özellikle kisin ulasim güvenligi açisindan oldukça basarili isler yürütülüyor.” dedi.

Kaynak: İHA