Baskent Güne Kar Yagisi Ile Basladi

Kuvvetli kar yagisinin etkili oldugu Baskent’te, cadde ve sokaklar beyaza büründü.

Baskent Güne Kar Yagisi Ile Basladi
Ankara’da gece boyunca kar yagisi etkili oldu. Özellikle kentin yüksek noktalarinda sabahin ilk saatlerinde etkisini artiran kar yagisi cadde ve sokaklari beyaza bürüdü. Karli havanin tadini çikartmak isteyen Baskentliler, park ve bahçelere akin etti.

“Yollar açik herhangi bir sorunla karsilasmadik”

Karli manzaranin tadini çikarttiklarini belirten Songül Önder, “Ankara’ya bu mevsim son kez kar yagdigini düsünerek geldik. Arkadasimla buraya geldik, kahvemizi içerek sohbet ediyoruz. Manzaranin keyfini çikartiyoruz. Normalde buraya gelemeyecegimizi düsündük fakat yollar açik herhangi bir sorunla karsilasmadik” ifadelerine yer verdi.

Yagis, ana arterlerdeki ulasimda bir soruna yol açmazken Çankaya ilçesinde bulunan ara sokaklarda sürücüler zor anlar yasadi.
Kaynak: İHA